fbpx
,

Finski radijator 750W

* Fotografije su informativnog tipa i mogu se razlikovati od originala
* Proizvod je dostupan u roku od 24-48h  (operater će Vas obavestiti o isporuci)
* U navedene cene je uračunat PDV. Electro Stella doo zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave

Dostupnost :

Dostupno kao narudžbina na zahtev


RSD 12,900.00

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Zbog preopterećenosti kurirskih službi, moguća su kašnjenja u isporukama. Molimo Vas za strpljenje i razumevanje.

Naziv artikla: Finski radijator/konvektor
Dimenzije : 389×719 mm
Stepen zaštite : IP21
Snaga : 750W
Za prostoriju 6-9 m²
Težina : 4.27 kg

ENSTO Beta su vrhunski električni radijatori, ENSTO Beta serija je serija finskih radijatora sa elektronskim termostatom. Finski radijatori namenjeni su grejnju svih vrsta stambenih ili kancelarijskih prostorija. Visine su samo 389mm i niske temperature na površini panela, praktični su za montažu.
Model sa elektronskim termostatom (5-30 ºC) sa redukcijom temperature od 5°C, odlikuje se bešumnim radom i velikom preciznošću regulacije od samo +/-0.1 ºC što omogućava veliku uštedu električne energije uz znatno veći učinak grejanja. Potvrda kvalitete ENSTO Beta električnih radijatora je 5 godina garancije.
Ensto Beta su niskotemperaturni električni radijatori čija se temperatura optimalno distribuira u prostor, stranice su hladnije jer su veće od grejnog elementa, kako se površinska temperatura ne bi povećavala i termostat bio udaljen od grejnog elementa. Velika iskoristivost sa manjom snagom postiže se posebno konstruisanim aluminijskim lamelama za distribuciju vazduha u obliku slova X tako da dobijamo četiri kanala strujanja vazduha sa jednog grejača. Sa svakog kraka slova X umesto rednog grejača gde imamo samo jedan kanal za strujanje vazduha.
Zahvaljujući točkiću za upravljanje s jednostavnom skalom upravljanje je vrlo lako. Ensto Beta električni radijator je otporan na prskanje IP 21, poseduje dvostruko izolovanu strukturu, visina je 389mm, prednja ploča je udaljena 85mm od zida, preciznost regulacije +/-0.1 ºC odstupanje od zadate temperature. Zemun, Beograd.

 

 

 

 

 

Šifra proizvoda: ESEPHBE07P Kategorije: ,
preloader