* Fotografije su informativnog tipa i mogu se u detaljima razlikovati od originala
* Porudžbine se šalju u roku od 24-72h   (operater će Vas obavestiti ukoliko  neki proizvod nije dostupan)

Stona lampa – Wood Art P


2,490.00 RSD

U navedenu cenu je uračunat PDV.
Electro Stella zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda.

Uporedi

Grlo : 1xE27
Napon : 230V
Sijalica ne ulazi u cenu

Made in Serbia

Dekorativne lampe od pravog drveta su čarobni dodatak svakom prostoru.
One ne samo da pružaju osvetljenje, već i unose toplinu, karakter i prirodnu lepotu u enterijer.
Ove lampe su izrađene od pažljivo odabranih komada pravog drveta, što im daje autentičan izgled i osećaj.
U ovom tekstu, istražićemo različite primene ovih lampi u prostoru i istaći njihove brojne prednosti.

1. Osvetljenje sa stilom: Dekorativne lampe od pravog drveta nude sofisticiranu alternativu tradicionalnim lampama. Njihov dizajn je često jedinstven i artistički, čime se svaka lampa pretvara u umetničko delo za sebe. One mogu postati centralni deo prostora i privući pažnju svojim estetskim kvalitetima. Bilo da su u pitanju stojeće lampe, lusteri ili zidne lampe, drvne lampe dodaju dozu elegancije i šika svakom prostoru.

2. Prilagodljive primene: Dekorativne lampe od drveta mogu se koristiti u različitim delovima doma. U dnevnoj sobi, one mogu stvoriti toplu i ugodnu atmosferu za opuštanje i druženje. U spavaćoj sobi, ove lampe pružaju suptilno osvetljenje koje je idealno za stvaranje romantičnog ambijenta. Takođe, mogu se koristiti kao noćna svetla u dečijim sobama, pružajući sigurnost i udobnost. Takođe, drvne lampe su sjajan dodatak kancelarijskim prostorima i radnim sobama, pružajući prirodan osećaj i povećavajući produktivnost.

3. Povezanost sa prirodom: Prednost dekorativnih lampi od drveta je njihova veza sa prirodom. Upotreba pravog drveta daje osećaj autentičnosti i topline. To može pozitivno uticati na mentalno zdravlje i blagostanje, pružajući osećaj povezanosti sa prirodom čak i unutar zatvorenih prostora. Osim toga, održiva upotreba drveta u dekoru podržava ekološku svest i očuvanje šuma.

4. Trajnost i izdržljivost: Pravo drvo je izuzetno izdržljiv materijal, što znači da će vaša dekorativna lampa trajati godinama. Redovno održavanje, poput brisanja prašine i povremenog poliranja, održavaće njen sjaj i lepotu. Takođe, drvo ima sposobnost da stari sa stilom, dobijajući patinu tokom vremena, što čini lampe još privlačnijim.

 

Šifra proizvoda: 77113 Kategorija:

Brand

Made in Serbia

Možda će vam se svideti …

Vaša Korpa

close