IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI KORISNIKA

“Electro Stella” doo poštuje privatnost svakog posetioca, korisnika sajta.

Prikupljamo samo neophodne podatke o kupcima/korisnicima sajta, koristeći ih isključivo u svrhu registracije I obrade zahteva korisnika sajta, u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca /korisnika sajta.

“Electro Stella” doo zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi ispunio vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih
informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Cookies

Neke stranice ovog sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo naš Sajt.

Kao pojedinac imate pravo da saznate koji podatak o Vama posedujemo i promenite ga ukoliko je neophodno. Takođe imate pravo da se protivite daljem uzimanju podataka i njihovoj upotrebi. Preduzećemo sve mere kako bismo ispunili vaše zahteve.

Prikupljanjem ovih podataka “Electro Stella” doo postiže sledeće:
* Pomaže nam da prosledimo informacije i obaveštenja brže
* Pomaže nam da Vam obezbedimo tekstove sa sadržajem koji je za Vas bitan
* Brže ćete moći da pronađete usluge ili informacije koje ima i pruža “Electro Stella” doo
* Koristimo podatke kako bismo unapredili stranicu
* Obaveštavamo Vas o novim proizvodima, posebnim ponudama, novim informacijama i drugim novim uslugama za koje “Electro Stella” doo smatra da Vas interesuju

“Electro Stella” doo zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.electrostella.com. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge “Electro Stella” doo nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću. Mogu postojati propusti vezani za bezbednost koji nisu pod kontrolom “Electro Stella” doo.
Odlukom da kompaniji “Electro Stella” doo obezbedi lične informacije, korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.

 

Vaša Korpa

close