* Fotografije su informativnog tipa i mogu se u detaljima razlikovati od originala
* Porudžbine se šalju u roku od 24-72h   (operater će Vas obavestiti ukoliko  neki proizvod nije dostupan)

WAGO klema sa polugama


54.00 RSD104.00 RSD

U navedenu cenu je uračunat PDV.
Electro Stella zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda.

Uporedi

WAGO instalacioni konektori serije 221 (ili kleme za razvodne kutije) su namenjeni za upotrebu i sa provodnicima punog poprečnog preseka i sa finožičnim (licnastim) provodnicima.
Wago klema 221-413 se koristi za provodnike 0,14 – 4mm2, 32A

Uz pomoć WAGO 221 serije instalacionih konektora (klema za razvodne kutije), brzo i lako ćete realizovati spojeve u vašim elektroinstalacijama – na raspolaganju su vam dvostruki, trostruki i petostruki konektori. WAGO 221 serija instalacionih konektora je opremljena polugom za otpuštanje/stezanje provodnika, tako da se konektor “otvara” jednostavno i lako. Novi dizajn poluge (u odnosu na druge serije) zahteva manje snage za “otvaranje” konektora, omogućujući brzo konektovanje bez upotrebe alata. Površina konektora je prilagođena tako da konektor u toku operacije ne klizi iz ruku.

Testove i ispitivanja veze i kompletnih instalacija možete uraditi na 221 konektorima i kada je kompletno povezan – zahvaljujući posebno pripremljenim test slotovima, koji su prilagođeni svom standardnim test sondama.

WAGO 221 serija instalacionih konektora je dostupna u dve veličine – do 4mm2 i do 6mm2 – za obe veličine na raspolaganju su dvostruki, trostruki i petostruki konektori.

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Broj polova

2-pol, 3-pol, 5-pol

Vaša Korpa

close